Ode aan mijn reismaatje!!

Hallo hallo iedereen!!

Het mooie verhalen schrijven over al onze avonturen dat laat ik aan Jetty!

We hebben weer geweldige dingen mogen mee maken, op prachtige plekken maar dat later!

Eerst een aantal woorden van mij Gerben!

Volgens mij kan iedereen die met veel plezier de Blogs van Jetty leest, zich wel herinneren dat ze geschreven heeft over het respect voor reizigers! En natuurlijk hebben jullie ook gelezen wat deze mooie meid allemaal mee gemaakt heeft!

Nu wil ik met al die vorige blogs in mn achterhoofd, mijn respect uitspreken naar JETTY de Backpackster!! Ik heb het groot genoegen gehad, niet alleen een gedeelte van mijn leven met haar te delen, maar nu ook om de bijzondere ervaring te genieten van samen reizen!

En dat was me een waar genoegen, wat een kracht, wat een veerkracht, wat een vermogen om andere mensen te motiveren en te ontroeren, wat een vaardigheden heeft deze mooie persoon opgedaan in haar tijd die ze op reis is!

Ik kan jullie vertellen dat de eerste ontmoeting in La Paz na toch wel twee lange maanden, mij nog bij staat als de dag van 2 maanden geleden!

De vrouw die daar zo sterk voor me stond na een zwaar begin, is nu alleen nog maar meer gegroeid! We delen dingen samen we ervaren allerlei ongelofelijke dingen en ontmoeten veel mooie mensen! Maar de ontmoeting die mij het meest bij blijft is die van Jetty! Jetty met haar vriendelijke voeten en haar Trululu lachje op haar mond!

De mensen die we ontmoeten en de mensen die haar al kennen weten het wel, wat voor mooi persoontje deze lange dame is! Maar toch elke keer als ze dit weer hoort, verstopt ze zich in een verlegen blik en lacht ze dit compliment vaak weg!

En daarom ook even deze korte blog als klein eerbetoon aan mijn mede reiziger!

Voor alles wat er gebeurt is, haar overkomen is, wat ze meemaakt, wat ze opzoekt en achter laat! JETTY Bedankt, Respect, en ik hoop nog vele reizen met je te maken!

We zijn moe, emotioneel en ja we mogen bijna naar huis! Begrijp me niet verkeerd we genieten nog steeds, maar steeds meer van de gedachte straks weer dicht bij jullie te zijn in ons huisjes ons bedje en ons toiletje!

Tot snel, en tot straks ik hou van je Jetty! knuffel Ikke.....

jetty

....................dank je lief vriendje, reismaatje en leefmaatje :)

Linsey

Super lief!!

Marloes

Amen!
Mooi geschreven, Jetty je bent top! Ik kan niet wachten om weer een dansje met je te doen :)
X

Katrien

Mooi geschreven! Maar jullie zijn beide toppers! Besos

Deborah

OOOOOH.... Kippenvel.. Wauw :) Lieve Gerben, ik ben zo blij voor Jetty dat ze zo'n vriend heeft. Jullie verdienen elkaar. En wat je allemaal geschreven hebt over Jetty, daar ben ik het helemaal mee eens. Ik ben dankbaar dat ik je heb leren kennen en hoop nog veel bijzondere dagen met je mee te mogen maken.
Geniet nog even! Ik ben super blij dat je weer naar huis komt.. (sorry haha)
Dikke kus

Hurmpie

Suzanne

Super mooi geschreven! Harm en ik kijken er naar uit om jullie weer te zien.
kusje op jullie kontjes ;P

Marit

Mooi hoor, jullie liefde!

Ireen

Wat een lieve woorden, Gerben! Hoe ik Jetty ken, ben ik het helemaal met je eens. Wat een sterke vrouw!! Ik ben trots op je(/jullie) dat je dit hebt gedaan en hoe Gerben je omschrijft is echt heel erg mooi! Geniet er nog maar even van, want voor je het weet ben je weer hier. Gaan we dan snel een drankje doen?
Liefs

Koen

awww :)

Eefje

Wauw!!
Wat een mooie, lieve woorden over / naar Jetty toe...
Jullie verdienen elkaar..
Geniet nog even daar...

Xx

Mozes

kusje!

CoReinie

Mooi geschreven Gerben en dat kun jij als geen ander.
Ook wij zijn blij jullie over een week weer in onze nabijheid te hebben en dan jullie vast te kunnen houden.
Geniet nog en tot snel
Dikke kus Pa en Reinie

mama Ria

Wat geweldig deze liefdeverklaring.... daar smelt je toch van en dat wil toch iedereen horen!! Gebben mooi dat je
dit voelt, zo kan beschrijven en wil delen met ons. Thanks!
Pa van Gerben.... goed gedaan... mooie zoon heb jij! Ik heb een mooie dochter.. dus een mooi/prachtig stel wat we gelukkig weer snel kunnen zien en voelen!

Buuffie monique

Echt wel,maar jullie zijn samen mooie mensen :)